Asiakaskeskeinen ja kehittyvä organisaatio-webinaari

Ilmoittaudu tästä

Aika: 13.11.2020 klo 9:00 - 11:00
Paikka: omalta laitteelta
Ilmoittaudu viimeistään 6.11.2020
Kouluttaja: Piia Pärssinen, Human 2 Human Consulting Oy
Kenelle asiakkaiden parissa työskenteleville

Millainen on hyvä asiakaskokemus, miten se rakennetaan ja mikä on menestyksen resepti? Olet kuullut asiakaskokemuksen merkityksestä, mutta käytännön konkreettiset työkalut sen kehittämiseksi ja jalkauttamiseksi koko henkilökunnan kesken puuttuvat? Tämä koulutus on silloin juuri Sinua varten.

Asiakaskokemuksesta ja asiakkaan valtakaudesta kohistiin koko viime vuosikymmen eikä kohina näytä laantuvan, koska digitaalisten palveluiden ja ratkaisujen tarjonnan kirjon myötä kilpailussa erottuminen on tullut yrityksille yhä haastavammaksi ja asiakkaan valta vain kasvanut. Asiakaskokemuksen kehittämisessä on kyse siitä, että asiakas asetetaan aidosti toiminnan keskiöön ja keskitytään tuottamaan asiakkaalle enemmän arvoa. Tämä koulutus antaa osallistujalle kokonaisvaltaisen näkemyksen asiakaskokemuksen kehittämisen perusteisiin. Aihetta lähestytään palveluliiketoiminnan näkökulmasta.

Koulutusta ei tallenneta. Koulutus järjestetään yhteistyössä Pohjanmaan kauppakamarin kanssa, joka vastaanottaa ilmoittautumiset.

Sisältö

Asiakaskeskeisen organisaation rakentaminen
•  Työntekijäkokemuksen & HDF:n merkitys erinomaisen asiakaskokemuksen ainesosana
•  Asiakaskeskeisyyttäkin voi harjoittaa
•  Palvelulupaus ohjaa toimintaa
•  Onko poikkeuksellisen hyvä poikkeus – tapahtuuko erinomaisuus joskus, yleensä vai aina?

Asiakaskokemuksen johtaminen
•  Systematiikka – teot & toiminta
•  Monologista dialogiin, tekemisistä tunteisiin
•  Tiimityö – esimerkkejä onnistumisista & työkaluja käytäntöön
•  Erinomaisen asiakaskokemuksen resepti -yhteenveto

Ilmoittaudu myös koulutukseen ”Syväluotaus asiakaskokemuksen anatomiaan” joka pidetään 20.10. niin osallistut molempiin koulutuksiin yhteishintaan 360 € (jäsenhinta) tai 480 € (normaalihinta).

Hinta

Jäsenhinta 190 €.
Normaalihinta 265 €.
Hintoihin lisätään alv 24 %.

Ilmoittaudu myös koulutukseen ”Syväluotaus asiakaskokemuksen anatomiaan” joka pidetään 20.10. niin osallistut molempiin koulutuksiin yhteishintaan 360 € (jäsenhinta) tai 480 € (normaalihinta).

Asiantuntijana: Asiakaskokemuksen kehittäjä ja kouluttaja Piia Pärssinen, Human 2 Human Consulting Oy. Piia on intohimoinen asiakaskokemuksen kehittämisen puolestapuhuja, Lean filosofiaa ja palvelumuotoilun keinoja asiakasvalmennuksissaan ja -projekteissaan yhdistelevä asiakaskeskeisyyteen ja jatkuvaan kehittämiseen uskova muutoksen mahdollistaja.

Peruutusehto

Ilmoittautumisen voi peruuttaa kuluitta vähintään viikko (1) viikkoa ennen tilaisuutta. 7-5 vuorokautta ennen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan 50 % osallistumismaksusta ja tämän jälkeen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan koko osallistumismaksu.

Etelä-Pohjanmaan kauppakamarilla on oikeus peruuttaa koulutustilaisuus ilman korvausvelvollisuutta ilmoittamalla asiakkaalle siitä sähköpostilla viimeistään 2 arkipäivää ennen tilaisuuden ajankohtaa. Koulutuksen toteuttamisen ehtona on riittävä osallistujamäärä.