Arvopapereiden käsittely kirjanpidossa ja verotuksessa -striimi

Aika: 11.2.2020 klo 9:00 - 12:00
Paikka: Oma työpiste / Helsingin seudun kauppakamarin koulutustilat, Kalevankatu 12, 2. krs, 00100 Helsinki
Ilmoittaudu viimeistään 7.2.2020
Kouluttaja: veroasiantuntija Jukka Koivumäki, Helsingin seudun kauppakamari

Helsingin seudun kauppakamarin Arvopapereiden käsittely kirjanpidossa ja verotuksessa -valmennus on tiivis paketti ja soveltuu kaikille taloushallinnon henkilöille, joiden tulee työssään osata käsitellä arvopapereita taloushallinnossa ja verotuksessa.

Ohjelmassa muun muassa:

• arvopapereiden omaisuuslajit
  • arvopaperit eri tulolähteissä
  • arvopapereiden tuottojen käsittely
  • käyttöomaisuusosakkeiden verovapaus
  • arvostus kirjanpidossa ja verotuksessa.

STRIIMIN OHJEET

Tilaisuus lähetetään suorana. Voit osallistua helposti etänä omalta koneeltasi. Saat neljä (4) päivää ennen tilaisuutta sähköpostissa ohjeet ja linkin, josta pääset seuraamaan lähetystä.

Käytännössä varmistat vain, että tietokoneesi internetyhteys toimii, koneen ääniresurssit ovat käytössä ja äänenvoimakkuus sopivalla tasolla. Suosittelemme kuulokkeiden ja mikrofonin käyttöä.

Mikäli samasta organisaatiosta osallistuu striimiin useampi henkilö, saavat lisäosallistujat koulutuksen puoleen hintaan. Tällöin ilmoittautuminen tulee tehdä suoraan asiakaspalveluun puhelimitse 09 2286 0360 tai sähköpostitse asiakaspalvelu(at)kauppakamarinkoulutus.fi.

9.00 Arvopapereiden omaisuuslajit

• Vaihto-omaisuus, käyttöomaisuus, sijoitusomaisuus ja rahoitusomaisuus

Arvopaperit eri tulolähteissä

• EVL- ja TVL -tulolähde

Arvopapereiden tuottojen käsittely

• Luovutusvoitot, luovutustappiot, korot, osingot ja muut tuotot
  • Liikevaihtoa vai rahoitustuottoja

Käyttöomaisuusosakkeiden verovapaus

• Mitä ovat käyttöomaisuusosakkeet?
  • Millä edellytyksillä verovapaus toteutuu?

Arvostus kirjanpidossa ja verotuksessa

• Arvonalennukset, arvonalennusten palautukset ja arvonkorotukset
  • Kirjanpidon ja verotuksen arvostamissäännösten erot

12.00 Tilaisuus päättyy

Palautetta aiemmasta koulutuksesta:

”Vakuuttava esiintyjä. Viiden minuutin jälkeen kävi selväksi, että asiantuntija tuntee asiansa kuin omat taskunsa.”
”Erittäin selkeä ja käytännönläheinen kokonaisuus, hyvä ulosanti esiintyjällä.”
”Hyvä ja selkeä kokonaisuus, aikataulutus ja koulutusmateriaali. Asiantunteva kouluttaja.”

Tervetuloa koulutukseen!

Jäsenetuhinta 395€ (+alv 24 %, 94,80 €)
Hinta 495 € (+alv 24 %, 118,80 €)

veroasiantuntija Jukka Koivumäki, Helsingin seudun kauppakamari

Hall. maist. Jukka Koivumäki toimii Helsingin seudun kauppakamarin veroasiantuntijana. Hän on vuoden 2012 alusta lähtien KauppakamariTiedon Vero-teoksen kirjoittaja. Hänellä on pitkä kokemus tilitoimistoalalta ja verohallinnosta.

Koivumäki on kirjoittanut Hannele Lindforsin kanssa teokset Pk-yrityksen taloushallinto käytännönläheisesti (2012) ja Tilinpäätöksestä veroilmoitukseen käytännönläheisesti (2011, 2014).