Älykäs automaatio taloushallinnossa | striimi

Aika: 2.12.2021 klo 9:00 - 15:30
Paikka: omalta koneelta

Kauppakamarin valmennuksessa käydään käytännönläheisesti läpi menetelmiä taloushallinnon prosessien kehittämiseen ja automatisointiin. Älykäs automaatio mahdollistaa uudenlaisen tavan työskennellä.

Ohjelmistorobotiikka tulee muuttamaan ja tehostamaan taloushallinnon työtä uudella menetelmällä ja siksi robotiikka tulee nähdä osana taloushallinnon kehityksen ja automatisoinnin työkalupakkia. Älykkään automaation avulla voimme suorittaa tehtävämme paremmin kuin ilman sitä, koska se tukee työtä esimerkiksi tuomalla esille relevanttia dataa ja ehdottamalla toimenpiteitä.

Kun taloushallinto tuottaa käyttäjäystävällisiä ja tehokkaita palveluita, liiketoiminnan aikaa vapautuu varsinaisen liiketoiminnan käyttöön.

Valmennus on tarkoitettu taloushallinnon kehittämisestä kiinnostuneille ja sen parissa työskenteleville asiantuntijoille.
Ohjelmistorobotiikka luo kokonaan uudenlaisia automaatiomahdollisuuksia taloushallintoon.

Tervetuloa koulutukseen!

Sisältö

09.00  Älykäs automaatio taloushallinnossa

Taloushallinto palveluntuottajana: hyödynnä mittareita ja palautetta palvelun kehittämiseen

Taloushallinnon prosessien kehittäminen

  • ostolaskut
  • matkalaskut
  • maksuliikenne
  • laskutus- ja myyntireskontra
  • pääkirjanpito- ja käyttöomaisuusprosessien
  • raportointi ja ennustaminen

Työn ja työn vaatimusten muutos

  • automaation ja robotiikan vaikutus taloushallinnon työtehtäviin
  • uudet osaamisvaatimukset

15.30 Tilaisuus päättyy

Hinta

Jäsenetuhinta 495€
Hinta 695€

Hintoihin lisätään alv 24%.

prosessikonsultti Jesse Ahokas, Efima Oy

prosessikonsultti Jesse Ahokas, Efima Oy

Jesse Ahokas on kokenut taloushallinnon ammattilainen, joka on erikoistunut taloushallinnon prosesseihin ja järjestelmiin sekä niiden kehittämiseen.
Jesse toimii Efimalla prosessikonsulttina, tukien Efiman asiakkaita näiden taloushallinnon kehityksessä. Jessellä on yli 10 vuoden kokemus taloushallinnon eri osa-alueilta, mm. talouden palvelukeskuksista, prosessikehityksestä, yrityksen maksuliikenteestä, projektinhallinnasta, tiimien vetämisestä sekä muutosjohtamisesta.

Peruutusehto

Ilmoittautumisen voi peruuttaa kuluitta vähintään viikko (1) viikkoa ennen tilaisuutta. 7-5 vuorokautta ennen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan 50 % osallistumismaksusta ja tämän jälkeen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan koko osallistumismaksu.

Etelä-Pohjanmaan kauppakamarilla on oikeus peruuttaa koulutustilaisuus ilman korvausvelvollisuutta ilmoittamalla asiakkaalle siitä sähköpostilla viimeistään 2 arkipäivää ennen tilaisuuden ajankohtaa. Koulutuksen toteuttamisen ehtona on riittävä osallistujamäärä.