Älyä ja tekoälyä – moderni johtaminen talouden muutoksessa | striimi

Ilmoittaudu tästä

Aika: 6.5.2021 klo 12:30 - 16:00
Paikka: omalta koneelta
Ilmoittaudu viimeistään 4.5.2021
Kouluttaja: Jaana Palomäki ja Lilli Sundvik Perustaja, Deve Partners
Kenelle Omistajille, toimitusjohtajille, talousjohtajille ja kehitysjohtajille, liiketoimintajohtajille, esimiehille ja HR:lle.

Muistuta ilmoittautumisen päättymisestä Tästä saat kalenterisi muistuttamaan ilmoittautumisesta pari päivää ennen määräaikaa. Huomaa, että ilmoittautumismuistutuksen lisääminen omaan kalenteriin ei toimi ilmoittautumisena meille.

Valmennuksen tarkoituksena on tuoda esiin ihmisen rooli disruptiossa, varmistaa että ihmiset huomioidaan riittävästi talouden, robotiikan ja teköälyn muutoksen näkökulmasta. Valmennus antaa työkaluja muutoksen onnistuneeseen johtamiseen.

Valmennus on suunnattu muutoksen johtajille kuten omistajille, toimitusjohtajille, talousjohtajille ja kehitysjohtajille, liiketoimintajohtajille, esimiehille ja HR:lle.

–          Miten ihminen ja teknologia saadaan kohtaamaan tuloksellisesti muutoksessa?
–          Distruptiotilanteen johtaminen
–          Ihmisten johtamisen pehmeä puoli on kova juttu
–          Systeemisyys, intuitio ja kehollisuus ihmisten johtamisessa
–          Ihmisyyden pimeä puoli muutoksessa
–          Muista muutoksen tarkoitus ja punainen lanka

PsT Lilli Sundvik ja BBA Jaana Palomäki ovat Deve Partnersin perustajajäseniä ja tehneet pitkän uran yrittäjinä ja asiantuntijaorganisaatioiden johtajina. Molemmat ovat menestyksellisesti perustaneet, kasvattaneet ja myyneet omat yrityksensä. Sundvik on bisnespsykologi ja ihmisten johtaminen erityisesti muutostilanteissa, kuten yrityskaupoissa,  on hänen sydäntään lähellä. Palomäen erityisosaamista ovat talouden ja yrityskauppojen johtaminen sekä uusien liiketoimintojen hankkiminen. Lisäksi hän toimii hallitusammattilaisena ja Interim-johtajana.

Ilmoittauduthan 4.5. mennessä tästä tai
amanda.peltola(at)kauppakamari.fi, p. 040 533 8537
Lisätiedot: Heidi Sikkilä, heidi.sikkila(at)kauppakamari.fi, p. 0400 568 90 

Sisältö

Älyä ja tekoälyä – moderni johtaminen talouden muutoksessa 6.5.2021

–          Miten ihminen ja teknologia saadaan kohtaamaan tuloksellisesti muutoksessa?

–          Distruptiotilanteen johtaminen

–          Ihmisten johtamisen pehmeä puoli on kova juttu

–          Systeemisyys, intuitio ja kehollisuus ihmisten johtamisessa

–          Ihmisyyden pimeä puoli muutoksessa

–          Muista muutoksen tarkoitus ja punainen lanka

STRIIMIN OHJE

Tilaisuus lähetetään suorana. Voit osallistua helposti etänä omalta koneeltasi. Saat päivää ennen tilaisuutta sähköpostissa ohjeet ja linkin, josta pääset seuraamaan lähetystä. Varmista, että tietokoneesi internetyhteys toimii ja pystyy toistamaan livevideota ja että koneen äänet toimivat ja äänenvoimakkuus on sopivalla tasolla. Verkkoselaimista suosittelemme Chromen käyttöä.

Osallistuessasi striimiin voit lähettää etukäteen kouluttajalle kysymyksiä alla olevaan sähköpostiosoitteeseen.

Striimiin osallistuminen on samanhintainen kuin osallistuminen paikan päällä. Mikäli samasta organisaatiosta osallistuu striimiin useampi henkilö, saavat lisäosallistujat koulutuksen puoleen hintaan. Tällöin ilmoittautuminen tulee tehdä suoraan asiakaspalveluun sähköpostitse asiakaspalvelu(at)kauppakamarinkoulutus.fi tai puhelimitse 09 2286 0360.

Hinta

Jäsenetuhinta 390,00 € +alv 24 %
Normaalihinta 490,00 € +alv 24 %

Hintaan sisältyy koulutuksen ohella koulutusmateriaali.
Kauppakamarien jäsenorganisaatioiden henkilöstö osallistuu koulutuksiin aina edullisimmalla jäsenetuhinnalla. Hyödynnä myös pysyvä määräalennuksemme, ilmoita 5 – maksa 4!

Ohjelma

12.30  ilmoittautuminen
13.00  Tilaisuuden avaus
14.15  tauko
16.00  Tilaisuus päättyy

Oikeudet muutoksiin:
Pidätämme oikeuden mahdollisiin hinnan- ja ohjelmanmuutoksiin sekä toteutusmuotoon. Koulutuksen järjestämisen ehtona on koulutuskohtaisen vähimmäisosallistujamäärän täyttymine

 

Lilli Sundvik
Perustaja, Psykologian tohtori
Deve Partners

Psykologian tohtori Lilli Sundvik on Deve Partnersin perustajajäseniä ja hän on tehnyt pitkän uran yrittäjänä ja asiantuntijaorganisaatioiden johtajana. Hän on menestyksellisesti perustanut, kasvattanut ja myynyt oman yrityksensä. Sundvik on bisnespsykologi ja ihmisten johtaminen erityisesti muutostilanteissa, kuten yrityskaupoissa, on hänen sydäntään lähellä.

Jaana Palomäki
Perustaja, toimitusjohtaja, talousjohtaja, liiketoiminnan kehittäjä
Deve Partners

Jaana on  johtamisen monipuolinen osaaja. Hän on johtanut taloutta, liiketoiminnan kehittämistä sekä M&A transaktioita. Tällä hetkellä hän toimii Devepartnersin lisäksi talousjohtajana Granlundilla sekä yrittäjänä ja hallitusammattilaisena.

Hän oli perustaja ja toimitusjohtaja Ecovis Finland:ssa ja Ecovisin myynnin jälkeen hän toimi Visma BMS:n toimitusjohtajana ja sen jälkeen Azets konsernin Suomen Liiketoiminnan kehitysjohtajana.

Peruutusehto

Ilmoittautumisen voi peruuttaa kuluitta vähintään kaksi (2) viikkoa ennen tilaisuutta. 13–7 vuorokautta ennen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan 50 % osallistumismaksusta ja tämän jälkeen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan koko osallistumismaksu. Etelä-Pohjanmaan kauppakamarilla on oikeus peruuttaa koulutustilaisuus ilman korvausvelvollisuutta ilmoittamalla asiakkaalle siitä sähköpostilla viimeistään 4 arkipäivää ennen tilaisuuden ajankohtaa. Ilmoittautumisen valmennuskokonaisuuteen tai laivaseminaariin voi peruuttaa veloituksetta väintään 21 vuorokautta ennen valmennuskokonaisuuden ensimmäisen jakson tai laivaseminaarin alkamista. 20–14 vuorokautta ennen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan 50 % osallistumismaksusta ja tämän jälkeen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan koko osallistumismaksu. Matka- ja ulkomaanseminaareissa noudatetaan vastuullisen matkanjärjestäjän ilmoittamia peruutusehtoja. Peruutukset on tehtävä kirjallisesti.
Esteen ilmetessä voi osallistumisen luovuttaa kollegalle, osallistujamuutokset tulee tehdä hyvissä ajoin ennen tilaisuutta.