Alppiseminaari – Yrityksen sopimus-, vero- ja työoikeuspäivät 18.–22.1.2020

Aika: 18.1.2020 klo

Alkuvuoden suosikki Alppiseminaari tulee taas! Varmista paikka ja tee varaus heti!

Helsingin seudun kauppakamari järjestää Alppiseminaarin tammikuun puolen välin jälkeen Itävallan Alpeille Bad Gasteiniin. Majoitumme legendaarisessa satulinnaa muistuttavassa Hotel Salzburger Hofissa. Hotellin kokoustiloissa pidetään myös luento-osuudet.

Seminaarissa käsitellään ajankohtaisia asioita mm. yritysverotuksestatyösuhdeasioista ja sopimusoikeudesta. Pääset myös luomaan arvokkaita kontakteja toisten osallistujien kanssa, ja voit vaihtaa kokemuksia ja mielipiteitä luottamuksellisessa ilmapiirissä.

Seminaarin ohjelman lomaan on jätetty sopivasti vapaa-aikaa alppien annista nauttimiseen. Hotellista löytyy myös Spa, jossa seminaarissa puutuneita jäseniään voi helliä.

Asiantuntijoina matkalla: asianajaja Tomi Merenheimo, Asianajotoimisto Magnusson Oy, veroasiantuntija Jukka Koivumäki ja lakimies Kirsi Parnila, Helsingin seudun kauppakamari.

Matkanjohtajana toimii Ulla Rossi Helsingin seudun kauppakamarilta.

Kysy lisää Ullalta: ulla.rossi@helsinki.chamber.fi, puh 0405217620

Varaa paikkasi pian, paikkoja on rajoitetusti!

Vastuullinen matkanjärjestäjä: STS Alpresor

Seminaari on tarkoitettu taloushallinnon ammattilaisille, yritysten henkilöstöasioista vastaaville ja yritysten omistajille ja johdolle.

Seminaari järjestetään klassisessa Bad Gasteinin alppikylässä Itävallassa. Bad Gastein on yksi Itävallan suosituimmista laskettelukohteista ja siellä sijaitsevat myös vanhat thermalkylpylät, jotka ovat houkutelleet vierailijoita paikkakunnalle jo vuosisatojen ajan.

Hotel Salzburger Hof

Hotellin sijainti on loistava, vain noin 300 m hissille ja 100 m hiihtobussin pysäkille. Hotelli on sisustettu tyylikkäästi ja kaikissa huoneissa on DUX-sängyt, TV, hiustenkuivaaja, tallelokero ja ilmainen Wi-fi. Hotellissa on kaksi spa-osastoa uima-altaineen ja saunoineen. Hierontaa ja erilaisia hoitoja saa lisämaksusta. Hotellilta löytyy myös kuntosali. Ruoka on parasta laatua ja palvelu erinomaista. Huvielämää on tarjolla hotellissa ja aivan sen lähietäisyydessä.

Lauantai 18.1.

9.15-10.55 Finnairin lento AY1401 Helsinki-Munchen
11.30-14.30 Kuljetus Bad Gastein Hotel Salzburger Hof
16.00 Hallituksen ja omistajan henkilökohtainen vastuu yrityksen toiminnassa
Toimitusjohtaja Tomi Merenheimo, Asianajotoimisto Magnusson Oy

17.00 Päivä päättyy

Sunnuntai 19.1.

8.30 – 10.00 Ajankohtaista 2020
Tuloverotuksessa –  Arvonlisäverotuksessa – Taloushallinnossa

10.15 – 11.00 Arvopaperit yritystoiminnassa

11.15 – 12.15 Verotarkastus ja siihen valmistautuminen

12.15 – Vapaata aikaa
15.00-17.00 After ski buffét hotellilla

Maanantai 20.1.

8.30 – 11.30 Uutta työlainsäädännössä
Mikä on muuttunut tai muuttuu ja mitä se tarkoittaa käytännössä esimiestyössä ja palkanlaskennassa?
Lakimies Kirsi Parnila, Helsingin seudun kauppakamari

15.00-17.00 After ski buffet hotellilla
17.00 – 18.00 Seminaariohjelma jatkuu

Tiistai 21.1.

8.30 – 10.30 Yrityskaupat ja erilaiset valuaatiotilanteet
toimitusjohtaja Tomi Merenheimo, Asianajotoimisto Magnusson Oy

10.45 – 12.00 Kysymysklinikka
15.00 – 17.00 After ski buffet hotellilla

Keskiviikko 22.1.

6.00 Kuljetus hotellilta lentokentälle lähtee
12.00–15.35 Finnairin lento AY1402 Munchen-Helsinki

Jäsenetuhinta 2480,00 €
Hinta 2680,00 €

Hintoihin listään alv 24%. Hintaan sisältyy koulutuksen ohella matkat ja majoitus sekä sähköinen koulutusmateriaali ja ohjelmaan merkityt tarjoilut. Yhden hengen huoneen lisämaksu on 210 euroa.

Ilmoittauduin juuri - lisää sähköiseen kalenteriini
Tästä voit ilmoittauduttuasi lisätä ajankohdan ja sisällön kalenteriisi. Huomaa, että omaan kalenteriin lisääminen ei toimi ilmoittautumisena meille. Ilmoittautuminen tapahtuu aina oheisella lomakkeella.

Osallistumisen voi peruuttaa maksutta ennen ilmoittautumisajan  päättymistä. Viikkoa ennen perutuista kurssipaikoista perimme 50 % osallistumismaksusta. Kolmea päivää ennen tilaisuutta tai myöhemmin tehdyistä peruutuksista perimme osallistumismaksun kokonaisuudessaan. Ilmoittautumisen voi perua maksutta toimittamalla meille sairaslomatodistuksen. Esteen sattuessa ilmoittautuneen henkilön tilalle voi tulla toinen. Lisätietoa ilmoittautumiseen