Ajankohtaista työlainsäädännöstä

Aika: 14.2.2019 klo 9:15 - 12:30
Paikka: Ilmoitetaan myöhemmin, Seinäjoki
Ilmoittaudu viimeistään 7.2.2019
Kouluttaja: Kirsi Parnila

Muistuta ilmoittautumisen päättymisestä Tästä saat kalenterisi muistuttamaan ilmoittautumisesta pari päivää ennen määräaikaa. Huomaa, että ilmoittautumismuistutuksen lisääminen omaan kalenteriin ei toimi ilmoittautumisena meille.

Koulutus tarjoavaa käytännönläheisen tietopaketin työlainsäädännön ajankohtaisiin aiheisiin. Päivittämällä tietosi varmistat, että työsuhteeseen liittyvissä asioissa toimitaan lain edellyttämällä tavalla – se on helppo tapa välttää kalliiksi tulevat menettelyvirheet ja riidat.

Voit ostaa tämän ja iltapäivän koulutuksen (Työpaikan poissaolot)  yhteishintaan: jäsenhinta 350 euroa (+ alv), normaalihinta 525€ (+ alv).

Sisältö

Ajankohtaisia lakiuudistuksia mm.

  • työaikalain muutossuunnitelmia
  • nollatuntisopimukset ja muut osa-aikatyöhön liittyvät haasteet
  • tietosuoja-asetuksen pääkohtia
  • ajankohtaisia oikeustapauksia

Hinta

Jäsenhinta 280€/hlö +alv24%
Normaalihinta 380€/hlö +alv24%.
Osallistumismaksu laskutetaan tilaisuuden jälkeen.
Hinta sisältää kahvitarjoilut, koulutuksen ja koulutusmateriaalit.

Peruutusehdot:
Osallistumisen voi peruuttaa maksutta ennen ilmoittautumisajan päättymistä. Viikkoa ennen perutuista kurssipaikoista perimme 50 % osallistumismaksusta. Kolmea päivää ennen tilaisuutta tai myöhemmin tehdyistä peruutuksista perimme osallistumismaksun kokonaisuudessaan. Ilmoittautumisen voi perua maksutta toimittamalla meille sairaslomatodistuksen. Esteen sattuessa ilmoittautuneen henkilön tilalle voi tulla toinen.

Ohjelma

9.15 kaffit suolaasen kanssa
9.30 koulutus alkaa
12.30 koulutus päättyy

Ilmoittauduin juuri - lisää sähköiseen kalenteriini
Tästä voit ilmoittauduttuasi lisätä ajankohdan ja sisällön kalenteriisi. Huomaa, että omaan kalenteriin lisääminen ei toimi ilmoittautumisena meille. Ilmoittautuminen tapahtuu aina oheisella lomakkeella.