Ajankäytönhallinta: joustava työ & digitaaliset työkalut

Aika: 12.3.2019 klo 8:45 - 16:00
Paikka: Seinäjoki, ilmoitetaan myöhemmin
Ilmoittaudu viimeistään 7.3.2019
Kouluttaja: Jenni Rissanen, Paju Consulting Oy
Kenelle yrittäjät, toimitusjohtajat, esimiehet, asiantuntijat jne

Painaako työelämässä tulostavoitteet ja deadlinet päälle? Onko palavereita liikaa ja ovatko ne tehottomia? Hukutko sähköposteihin ja sosiaalisen median tietovirtaan?
Jos vastasit näihin kysymyksiin KYLLÄ, tämä koulutus on Sinulle!

Ajankäytönhallinta on yksi työelämän ja itsensäjohtamisen keskeisimmistä taidoista. Sen avulla saa enemmän ja parempia tuloksia sekä se lisää työhyvinvointia, kun kontrollin ja aikaansaamisen tunne lisääntyy. Näitä taitoja voi harjoitella kuten mitä tahansa muitakin taitoja: oppiminen, uusien tapojen kokeilu ja sinnikäs harjoittelu tuovat tuloksia.

Onko sinulla jatkuva kiireen tunne? Teet päivän aikana paljon kaikenlaista, mutta päivän päätteeksi mietit, oletko saanut mitään aikaiseksi? Rytmittääkö päiväsi sähköposti vai oletko itse kalenterisi herra?

Hektinen työelämä ja eri kanavien tarjoama tietotulva stressaa monia. Työterveyslaitoksen tutkimuksen mukaan asiantuntijatyötä tekevistä 50% tunsi, että ei pysty tekemään työtään riittävän hyvin ja yli 60% joutui usein keskeyttämään työnsä kiireellisemmän tehtävän vuoksi. Epäselvät tavoitteet ja jatkuvat keskeytykset nakertavat työn ja aikaan saamisen iloa.

Koulutus sopii esim.

• Yrittäjille
  • Esimiehille
  • Asiantuntijatyötä tekeville

Koulustuksen tavoitteena on antaa:

• konkreettisia vinkkejä sekä työkaluja ajanhallinnan suunnitteluun ja seurantaan
  • vinkkejä keskittymiseen ja tavoitteelliseen työskentelyyn
  • vinkkejä viestintään ja ryhmätöihin
  • sekä työkaluvinkkejä mm. O365, sähköinsen kalenterin käyttö, Trello, Slack

• Ajan- ja tehtävienhallinta: mitä itseasiassa ollaan tavoittelemassa ja hallitsemassa?
    • Tavoitteet ohjaavat ajankäyttöä
    • Fiksu ajan- ja tehtävienhallinta tuo hyvinvointia ja lisää motivaatiota
  • Kuinka vähentää  sähköpostitulvaa?
    • Tiimien viestintätyökalut: katsaus eri vaihtoehtoihin
    • Parhaat käytännöt
  • Erilaiset viestintätyylit
    • Kuinka huomioida erilaiset tarpeet ja toimintatavat viestinnässä?
    • Koulutuksen aikana tehdään temperamenttitesti (värit)
  • Palaverit – kuinka lopettaa oman ja muiden ajan haaskaaminen  ja pitää tehokkaita palavereita
    • Kertaus hyvistä kokouskäytännöistä
    • Katsaus työvälineisiin, joilla voi tukea tiedon jakamista ennen paveria, sen aikana ja sen jälkeen

”Kouluttajan läsnäolo ja aikaa osallistujien kysymyksille. Ei liikaa kalvoja, joita olisi kiireellä juostu läpi. Kalvot olivat selkeät eivätkä sisältäneet paljoa tekstiä.”

”Sai ajattelemaan omaa ajankäyttöä uudella tavalla”

”Työkaluja ja konkreettisia neuvoja paljon. Herätti keskustelua työtapojen kehittämisestä”

Jäsenhinta 350€/hlö +alv24%
Normaalihinta 525€/hlö +alv24%.
Osallistumismaksu laskutetaan tilaisuuden jälkeen.
Hinta sisältää kahvitarjoilut, koulutuksen ja koulutusmateriaalit

8.45 kahvit
9.00 koulutus alkaa
11.30 lounas
14.00 kahvit
16.00 koulutus päättyy

Kouluttaja Jenni Rissanen (KTM) Paju Consulting

Jennillä on yli 15 vuoden tausta IT-alalta. Hän on toiminut yrittäjänä vuodesta 2016: Paju Consulting auttaa asiakkaitaan onnistumaan IT- ja digihankkeissa. Liiketoiminta- ja teknologia-aiheiden lisäksi Jenniä innostaa pehmeämmät ihmisasiat: viestintä, ihmisten käyttäytyminen ja hyvinvointi sekä johtaminen. Näihin liittyen Jenni on suorittanut life coach -tutkinnon, ja hän coachaa yksityishenkilöitä ja valmentaa myös yrityksissä. Kahden pienen lapsen äidille ruuhkavuodet sekä työ- ja kotiarjen kaaoksen harjalla surffaaminen on tuttua. Vapaa-ajallaan Jenni liikkuu, lukee ja nukkuu.