5S – tehokkuutta toimintaan työpaja

Ilmoittaudu tästä

Aika: 16.9.2019 klo 12:00 - 15:00
Paikka: Seinäjoki Areena, Kirkkokatu 23, B-halli, Kuvaja kabinetti, 2. kerros.
Ilmoittaudu viimeistään 9.9.2019
Kouluttaja: Annika Puro-Aho
Kenelle esimiehille ja toimihenkilöille, jotka haluavat parantaa järjestystasoa ja tehokkuutta valmistuksessa tai varastotoiminnassa

Muistuta ilmoittautumisen päättymisestä Tästä saat kalenterisi muistuttamaan ilmoittautumisesta pari päivää ennen määräaikaa. Huomaa, että ilmoittautumismuistutuksen lisääminen omaan kalenteriin ei toimi ilmoittautumisena meille.

5S on työn tuottavuuden parantamiseen kehitetty menetelmä. Sen vaikutus perustuu työpaikkojen organisointiin, työmenetelmien standardisointiin sekä ei-arvoa tuottavan toiminnan ja hukan minimointiin. 5S menetelmän avulla voidaan parantaa laatua ja turvallisuutta luomalla työpaikasta ja työmenetelmistä tehokkaita ja miellyttäviä. 5S ei ole siivousohjelma, yksittäinen kampanja tai erillinen toiminto, vaan jokapäiväinen toimintamalli.

 

Sisältö

5S-toimintamallin avulla saat tiloihisi järjestystä. Malli on laajasti käytössä ja onnistuneesti sovellettu lukuisissa organisaatioissa.

Koulutuksen aikana käydään läpi 5S:n idea ja vaiheet. Koulutus koostuu kolmesta työpajasta. 5S:n avulla saatte ryhtiä toimintaanne.

  1. Jakso 16.9.2019 klo 12:00-15:00
    5S:n alustus ja S1 (sortteeraus) + S2 (systematisointi)
  2. Jakso 20.9.2019 klo 8:30-11:30
    S3 (siivous) + S4 (standardisointi)
  3. Jakso 3.10.2019 3.10.2019 klo 8:45-16:00
    S5 (seuranta) + referenssivierailu yrityksessä

Koulutuspäivien välissä jokainen osallistuja toteuttaa harjoitustyönä yhden pilottikohteen omassa yrityksessään. Työpajojen tarkoitus on antaa teoreettista osaamista jota harjoitellaan käytännössä omassa työympäristössä koulutuspäivien välissä.

Koulutus on suunnattu esimiehille ja toimihenkilöille, jotka haluavat parantaa järjestystasoa ja tehokkuutta valmistuksessa tai varastotoiminnassa. Koulutus soveltuu isoille ja pienille yrityksille.

ILMOITTAUDU TÄSTÄ >

Hinta

Jäsenhinta 490,00 €
Normaalihinta 590,00 €

Hintoihin lisätään alv 24%. Hintoihin kuuluu ohjelmassa mainitut tarjoilut sekä aineisto.

Ohjelma

1 päivä 16.9.2019

12:00 Ilmoittautuminen
12:15 Tervetuloa
14:00 kaffit makian kera
15:00 Kiitos tilaisuudesta!

2. päivä 20.9.2019

8:30 ilmoittautuminen ja aamukaffit suolaisellla
8:45 Tervetuloa
11:30 Kiitos tilaisuudesta!

3. päivä 3.10.2019

8:45 Ilmoittautumien ja aamukaffit suolaisella
9:00 Tervetuloa
11:30 Lounas
14:00 Päiväkaffeet makian kera
16:00 Kiitos tilaisuudesta!

DI, KTM Annika Puro-Aho

DI, KTM Annika Puro-Aho

Annikalla on usean vuoden kokemus valmistavan sekä prosessiteollisuuden asiantuntija- ja projektijohtotehtävistä. Erityisosaamisia ovat tuotannon tehostaminen, Lean, Six Sigma, 5S ja Aasian kauppa. Annika toimii kahden menestyvän yrityksen omistajana, Tehos Oy sekä Hopea-Puro Oy. Annikalla on usean vuoden kokemus valmistavan sekä prosessiteollisuuden asiantuntija- ja projektijohtotehtävistä.

Peruutusehto

Ilmoittautumisen voi peruuttaa kuluitta vähintään kaksi (2) viikkoa ennen tilaisuutta. 13–7 vuorokautta ennen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan 50 % osallistumismaksusta ja tämän jälkeen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan koko osallistumismaksu. Etelä-Pohjanmaan kauppakamarilla on oikeus peruuttaa koulutustilaisuus ilman korvausvelvollisuutta ilmoittamalla asiakkaalle siitä sähköpostilla viimeistään 4 arkipäivää ennen tilaisuuden ajankohtaa. Ilmoittautumisen valmennuskokonaisuuteen tai laivaseminaariin voi peruuttaa veloituksetta väintään 21 vuorokautta ennen valmennuskokonaisuuden ensimmäisen jakson tai laivaseminaarin alkamista. 20–14 vuorokautta ennen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan 50 % osallistumismaksusta ja tämän jälkeen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan koko osallistumismaksu. Matka- ja ulkomaanseminaareissa noudatetaan vastuullisen matkanjärjestäjän ilmoittamia peruutusehtoja. Peruutukset on tehtävä kirjallisesti.
Esteen ilmetessä voi osallistumisen luovuttaa kollegalle, osallistujamuutokset tulee tehdä hyvissä ajoin ennen tilaisuutta.