KOULUTUSSARJA – Siisteys- ja järjestysmalli ke 1.2., to 23.2., to 16.3., to 30.3.

1.2., 23.2., ja tuplakerta 16.3.

Aika: 30.3.2017 klo 8:45 - 11:00
Paikka: Seinäjoki Areena, Kirkkokatu 23, Seinäjoki
Ilmoittaudu viimeistään ma 23.1.2017 - jälki-ilmoittautuminen auki 30.1. klo 12 saakka
Kouluttaja: Annika Puro-Aho, Tehos Oy

Tehokkuutta ja ryhtiä toimintaan! Vallitseeko yrityksenne tuotannossa tai varastossa epäjärjestys? Kuluuko tavaroiden etsintää aikaa ja rahaa? Kuluuko aikaa turhaan harhailuun?

Sortteeraus, systematisointi, standardisointi ja seuranta – toimintamalli siisteyden ja järjestyksen aikaansaamiseksi ja ylläpitämiseksi säästää ja selkeyttää eri toimialoilla. Koulutus koostuu neljästä kahden tunnin mittaisesta työpaja-aamusta ja omaan yritykseen tehtävästä 5S-pilotista.

Kenelle Järjestystasoa ja tehokkuutta valmistuksessa tai varastotoiminnassa parantaa haluavat esimiehet ja toimihenkilöt

Viisivaiheisen 5S-toimintamallin on kehittänyt Toyota Motor Company siisteyden ja järjestyksen aikaansaamiseksi ja ylläpitämiseksi. Malli on maailmanlaajuisesti käytössä ja onnistuneesti sovellettu lukuisissa organisaatioissa ja erilaisilla toimialoilla.

Sisältö

Koulutuksen aikana käydään läpi 5S:n idea ja vaiheet. Koulutus koostuu neljästä kahden tunnin mittaisesta työpajasta. 5S:n avulla saatte ryhtiä toimintaanne.

ke 1.2. ke, 1. Jakso: 5S:n alustus ja S1 (sortteeraus)
to 23.2. to, 2. Jakso: S2 (systematisointi)
to 16.3. to, 3. Jakso: S3 (siivous) + S4 (standardisointi)
to 30.3. to, 4. Jakso: S5 (seuranta)
klo 8.45 aamukahvi, paja klo 9-11

Koulutuspäivien välissä jokainen osallistuja toteuttaa harjoitustyönä yhden pilottikohteen omassa yrityksessään. Yrityksen on helppoa ottaa käyttöön uusi järjestelmällinen toimintapa ja lopettaa tavaroiden etsiminen.

Koulutus on suunnattu esimiehille ja toimihenkilöille, jotka haluavat parantaa järjestystasoa ja tehokkuutta valmistuksessa tai varastotoiminnassa.

Kouluttajana toimii Annika Puro-Aho Tehos Oy:stä.

Hinta

jäsenetuhinta 325 €
normaalihinta 525 €
Hintoihin lisätään alv 24 %.
Sisältää aamukahvit ja koulutusmateriaalin

Ohjelma

klo 8.45 aamukahvi
klo 9-11 paja

Peruutusehto

Ilmoittautumisen voi peruuttaa kuluitta vähintään viikko (1) viikkoa ennen tilaisuutta. 7-5 vuorokautta ennen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan 50 % osallistumismaksusta ja tämän jälkeen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan koko osallistumismaksu.

Etelä-Pohjanmaan kauppakamarilla on oikeus peruuttaa koulutustilaisuus ilman korvausvelvollisuutta ilmoittamalla asiakkaalle siitä sähköpostilla viimeistään 2 arkipäivää ennen tilaisuuden ajankohtaa. Koulutuksen toteuttamisen ehtona on riittävä osallistujamäärä.