Kauppakamarin viestintäpäivä: Suunnitelmallisuus ja mittaaminen

Aika: 10.1.2019 klo 9:30 - 16:15
Paikka: Seinäjoki Areena, B-halli, Seinäjoki
Ilmoittaudu viimeistään 3.1.2019
Kouluttaja: Mikko Vieri, Someco Oy

Muistuta ilmoittautumisen päättymisestä Tästä saat kalenterisi muistuttamaan ilmoittautumisesta pari päivää ennen määräaikaa. Huomaa, että ilmoittautumismuistutuksen lisääminen omaan kalenteriin ei toimi ilmoittautumisena meille.

Koulutuspäivän aikana pureudutaan sosiaalisen median ajankohtaisiin muutoksiin ja uudistuksiin sekä opitaan kehittämään oman sisältötyön suunnitelmallisuutta ja mittaamista. Päivä aloitetaan sosiaalisen median ajankohtaiskatsauksella: mitä merkittäviä uudistuksia on tapahtunut, mitä on tulossa ja miten nämä tulisi huomioida päivittäisessä työssä. Tämän jälkeen pureudutaan suunnitelmallisuuteen sisältötyössä. Mitkä ovat sisältöstrategian ja onnistuneen sisältömarkkinoinnin peruspilarit ja miten sujuvoittaa päivittäistä sisältötyötä? Päivän päätteeksi perehdytään mittaamiseen ja analytiikkaan. Keskustelemme mittaamisen mahdollisuuksista ja siitä, kuinka asettaa relevantit mittarit oman tekemisen seurannalle.

Sisältö

– Sosiaalisen median ajankohtaiskatsaus
– Suunnitelmallinen sisällöntuotanto
– Sisältöstrategian ja onnistuneen sisältömarkkinoinnin peruspilarit
– Sisällöille asetettavat tavoitteet
– Kohderyhmätuntemus
– Sisällöntuotantoa helpottavat sisältökonseptit
– Kanavasuunnitelma käytännön työn tukena
– Mittaaminen ja analysointi
– Tavoitteiden asettaminen ja mittareiden valinta
– Palveluiden omat tilastointityökalut ja niiden tehokas hyödyntäminen
– Muut työkalut ja välineet mittaamiseen

Hinta

Jäsenhinta 350€/hlö +alv24%
Normaalihinta 525€/hlö +alv24%.
Osallistumismaksu laskutetaan tilaisuuden jälkeen.
Hinta sisältää kahvitarjoilut, koulutuksen, koulutusmateriaalit ja lounaan.

Peruutusehdot:
Osallistumisen voi peruuttaa maksutta ennen ilmoittautumisajan päättymistä. Viikkoa ennen perutuista kurssipaikoista perimme 50 % osallistumismaksusta. Kolmea päivää ennen tilaisuutta tai myöhemmin tehdyistä peruutuksista perimme osallistumismaksun kokonaisuudessaan. Ilmoittautumisen voi perua maksutta toimittamalla meille sairaslomatodistuksen. Esteen sattuessa ilmoittautuneen henkilön tilalle voi tulla toinen.

Ohjelma

9.30 aamukaffit suolaasen kanssa
9.45 koulutus alkaa
11.30 lounas
14.00 kaffit makian kanssa
16.15 koulutus päättyy

Mikko Vieri

Mikko Vieri

Somecolla työskentelevä sisältöstrategi Mikko Vieri on erikoistunut mm. liiketoiminnallisista tavoitteista lähtevään strategiseen sisältömarkkinointiin, suunnitelmalliseen sisällöntuotantoon ja sosiaalisen median mahdollisuuksiin sidosryhmädialogissa.

Peruutusehto

Ilmoittautumisen voi peruuttaa kuluitta vähintään viikko (1) viikkoa ennen tilaisuutta. 7-5 vuorokautta ennen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan 50 % osallistumismaksusta ja tämän jälkeen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan koko osallistumismaksu.

Etelä-Pohjanmaan kauppakamarilla on oikeus peruuttaa koulutustilaisuus ilman korvausvelvollisuutta ilmoittamalla asiakkaalle siitä sähköpostilla viimeistään 2 arkipäivää ennen tilaisuuden ajankohtaa. Koulutuksen toteuttamisen ehtona on riittävä osallistujamäärä.